Koskapa kotisivujemme päivittely on vähän jäänyt, päätin yrittää blogia, johon samalla saisin tehtyä treenipäiväkirjaa neitieni aksatreenailusta ja hiukan omastanikin. Tällä hetkellä elämäämme pitää kiireisenä seuramme epäviralliset kisat, jotka ovat treeniryhmämme järjestysvastuussa ja seuran viralliset kisat.

Viikon päästä kisataan aussien agilitymestaruus vuodelle 2010 ja Iitukin on nyt ensimmäistä kertaa osallistumassa niihin. Nyt vain pidän sormia ristissä, että neiti olisi vielä kerran hyppäämättä niitä kontakteja ja saisimme sen kauan kaivatun nousunollamme, joka johtaisi tiemme kakkosiin.

Pepin kanssa treenailu jatkuu, keinu, rengas ja kepit ovat vielä tytön akilleenkantapää, mutta ehkäpä tässä syksyn mittaan saamme ne kuntoon. Keväällä ehkä pääsisimme starttaamaan ensimmäiset viralliset kisat, jos Peppi kehittyy samaa tahtia kuin on tähänkin asti kehittynyt.

Eilen olimme mustikkametsässä. Peppi oppi hienosti istumaan keskelle mätästä ja syömään mustikoita suoraan puskasta. Iitu iitumaiseen tapaan oli prinsessa ja hänelle piti taivuttaa puskaa, jotta hän viitsi ottaa itse mustikoita :D